fodinetakacs julia üzente 7 éve

Na én már írtam a Magyar Helsinki Bizottság és kapta, választ itt van a válsz Kedves Fodiné Takács Julianna

Köszönjük, hogy hozzánk fordult ügyével.

Megkeresésére mindenképpen válaszolni fogunk, de kérjük, vegye figyelembe, hogy drasztikus mértékben megnövekedett ügyterhünk miatt a Magyar Helsinki Bizottság ügyintézési határideje 90 nap. Türelmét köszönjük!

Amennyiben az ügye rendkívül sürgős (például: hamarosan lejár egy határidő), telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunk „Miben segítünk” menüpontjában megadott időpontokban.

Üdvözlettel:
Magyar Helsinki Bizottság
Emberi Jogi Tanácsadó Iroda
na ezt a végrehajtó nőkről , dr. Paróczai Noémi és Paróczai Ferencné.

*

Válasz

fodinetakacs julia üzente 7 éve

Én Monoron lakok nekem is volt dogom ezekkel a pénz behajtókkal velem is úgy beszéltek mint ha szegükből húztak volna ki milyen embereknek nincsen törvény de én el megyek olyan bíróságra ami nem itt Magyarországon van és le fogom jártatni őket Paróczai Noémi és Paróczai Ferencné. beképzelt önteltek nagyon

*

Válasz

fodinetakacs julia üzente 7 éve

Ezek nem e,berek de még állatok sem egy idós nőt kirakni a utcára és beteg mozgáskorlátozottnak minden pénzét el veszi úgy hogy dögöljön meg csak nekik legyen pénze nyaralásra na meg a szegük ki legyenek nyalva

Válasz

Szekeres Ildikó üzente 9 éve

NEM OLYAN ÁRTATLANOK EZEK AZ EMBEREK ,MINT AHOGY ÍRJÁK

Válasz

Szekeres Ildikó üzente 9 éve

Nem vagyok biztos abban,hogy az itt leírtak fedik a valóságot.Ha közel 13 000 000 millió ft-ért nem lakoltatnak ki közel 3 éve egy olyan embert aki valójában elköltözött az anyjához , nem hiszem el,hogy pár 10 000 vagy 100 000 ft-ért megteszik.Ez egy nagy hazugság.Ahoz ismerni kellene az egész ügyet.

Válasz

Szekeres Ildikó üzente 9 éve

Nem értek egyet ezekkel a cikekkel.Nekünk is van egy végrehajtási ügyünk ahol 14 lakó ,abból 6 egyedülálló 2 gyermekét egyedül nevelő szülő valamint még 6 család fizeti a felvett társasházi hitelt amiből egy fűtési rendszert alakítottunk ki ,amit az egyik lakótársunk
aki közel fél millió Ft-al tartozik nem fizet,de visszajár a lakásba fürdeni és annak költségét mi fizetjük.A pofánkba röhög mivel az adóhivatalnak 5 000 000 ft-al a Banknak 6 000 000 ft-al, AVE Hulladék szállítási cégnek 110 000 ft-al a társasháznak 500 000 ft-al, a Vízműnek 80 000 ft, az EON-nak Isten tudja mennyivel tartozik.Aki úgy gondolja,hogy ebben az esetben a végrehajtó a szemét elöbb gondolkodjon el rajta.Ahoz ismerni kell az egész ügyet.Nálunk 14 család szenved az ilyen felelötlen szar alak miatt.Én ezért haragszom Dr.Seres Miklósra,mert még nem árverezte el ezt a lakást.

Válasz

Szentendrey Rita üzente 10 éve

Nem hiaba van ez, a nepunk NAGYRESZE ugye, "nyugati eletet modot irigyelte" amig volt mindenkinek EMBERSEGES ELETE azt atkoztak szittak sokan ! EZ A KAPITALIZMUS VALOSAGA ! Nehog valaki a szajara vegye azt a szot hogy "komunizmus" mert az SOHA NEM VOLT es amig a vilag letezik "komunizmust SOHA senki nem fog tudni talpra allitani a legrohatabb, a legveszeljesebb a fold kereken EZ SAJNOS a 2 LABU ALATT, a "homo sapien" mi az ugy csufolt humanok ! Leteznek aranyos igazi jo emberek meg koztunk te anyi cask mint 1 csepecske a tenger vizbe, annak a csoportnak MINDEN tiszteletem az oveke. Az ocsmany fajtak akik koztunk vannak dogivel, o miatuk NEM letezet talpra allitani Marx&Engels almait a vilag reszere. Olvasatok el a "Das Kapital" eredetibe ami nemetul van irva es 120 nyelvre van leforditva MAGYARUL " A TOKE" cimu konyvuk. Meg mutattam 4 anti komunistanak NAGYON GAZDAGOK 1 BILLIO felul az ertekuk es EZ nem forrintba. Mikor elolvastak a konyvet, azt mondtak : IGY elni ? Senkinek NEM kene SOHA ehezen es NEM kene feltse a jovojet ! IGY igen, igy bene lennenek ! Nalunk meg egy rakas IDIOTANAK kellet a KAPITALIZMUS !! Hat :( sajnos nyakig van a szarba mindenki ! Iletve a 99.5% az orszagnak ! :(

Válasz

Szentendrey Rita üzente 10 éve

SAJNOS ez az a DEMOKRACIA amit "anyira akartak anyaorszagunkba" ! Nem kellet nekik az ami volt : Biztonsag, MINDENKINEK MUNKAJA VOLT es normalisan meg is tudot elni ! Oroke nyugat fele kandikaltak ki. Ami othon volt NEM volt eleg jo. Komunistaztak az IDIOTAK es azt sem tudjak a mai napig mit pofaznak, pofaztak ! KOMUNIZMUS ? Miljen komunizmus ? Az ugy nevezet 'komunizmus SOHA senki es SOHA sehol NEM LEHETET talpra allitani ! Az aki elolvasta a "TOKE-et" amit Marx es Engels meg irtak a vilagnak MINDENKI tudja hogy ami volt CSAk egy "HUMANUSABB" eletforma volt ! De SOHA nem volt komunizmus ! Aki oroke komunistazik meg komunizmust frocsog nagyon BUTA es tajekozatlan ! Aki NEM tanul ? Minden HAZUGSAGOT elhisz ! A nacikanak a PRACLIJABA rohan es minden aljasgukat es uszitasaikat elhisznek ! Ezert kerultek be mocskok is a parlamentbe. Visza kell gondolni a hitleristak idejere ! Szeditetek a nepet mindenfele ALJASAGOKAL amik tavol alltak az igazsagtol, oroke van egy rohat banda akik az oroszokat szidjak, sokan vannak ma eletben Europaban akik nekik koszonhetek hogy MA nem rabszolgakent kell semiert dolgozanak a fasiszta ingyenelo retegnek. MOST viszont nyakig bene vagyunk egy MASFORMANAK aki iker testvere a fasisztaknak es csizmastol MAR bent vannak evek ota NEM cask anyaorszagunkban de majdnem 200 orszagba globalisan es mindenkin uralkodni akarnak es CSINALJAK is !! Es ezek NEM az oroszok ! SOHA nem vettem reszt egy mocsokos politikai oldalon sem ! Csak a boromon erzem hogy mik tortenek a vilagon ! Adig meg egy nepet bantanak adig SOHA senki nem lesz IGAZAN szabad ! Miert ? Mert mi vilagszerte egy nep vagyunk oljan ez mint egy lanc, HA egy megserult ? Bantva van ok nelkul hazugsagokat kitalava rajuk MINYAJUNKAT erint ! Minden TISZTELETEM a becsuletes IGAZI JO EMBEREK IRANT akik nem az aljas szemet reteget kovetik hanem a szivuk es az eszuket hasznaljak ! OROKE TANULNI es INFORMALODNI hogy ne kapjon el benunket a NEM TUDAS SOTETSEGE !

Válasz

prekup norbert üzente 10 éve

szóban megállapodtam velük hogy részlet fizetésben törlesszem az adósságomat erre önkéntesen levonták a fizetésemből a tartozást és ráadásul többet is a kelleténél. ezek egy mocskos férgek és ráadásul úgy kezelik az embereket mint ha a seggükből rángattak volna ki. arogáns bunkó paraszt emberek társasága. azon gondolkodom hogy bemegyek és telibe verem őket. nyomorult csicskák.
össze kéne fognunk és feljelenteni ezeket az uzsorásokat mert olyan kamattal és százalékkal dolgoznak hogy ez már a bankoknál is rosszabb. fogjunk össze !!!!!

Válasz

Kolontai Mónika üzente 11 éve

ÚJ FORDULAT A LIPPAI-ÜGYBEN, EZT NÉZZÉTEK MEG!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JU3PdovP-LA

http://atv.hu/belfold/20121210_fordulat_lippai_kerte_hogy_arverezzek_el_autojat_felvetel

Válasz

Huszti Sándor üzente 12 éve

Nos váradi úr én nem hazudok és bátran állitom hogy az ilyen" embereket"inkább piocákat kikéne gyomlálni és ha fiatalabb volnék kertésznek mennék.Állitom hogy még az anya hasában sem volt nyoma annak amit ön állít ezekről a parazitákról.

Válasz

Huszti Sándor üzente 12 éve

Szégyen,hogy ilyen emberek mint ez az állitolagos dr,bár én pioca előnevet irnám Paróczai noémi még büszke is a tetteire.
Szerintem egyszerű pióca és rabló gazember aki mások kizsákmányolásából szedi meg magát.
Az ilyen parazitát kezelni kéne hogy ne találhason gazda testett amin élősködhet.

Válasz

Szekeres Ildikó üzente 12 éve

Mint társasházi közös képviselőnek nekünk is van végrehajtási ügyünk egy lakóval szemben aki 300 000 Ft közös költséggel tartozik.Egy szolgáltató által lakótelepi szinten megszüntetett fűtést kellett megvalósítani 15 lakásra.A 14 lakó fizeti ennek az egy lakónak az OTP kölcsönét,közös költségét szemétdíját stb.Igen is tegye a dolgát a végrehajtó,ha kell tegye ki az utcára a nem fizetőt.Miért legyen nekünk és neki lelkiismeret furdalása e-miatt ?A lakót nem érdekli hogy 7 egyedülálló személy valamint 3és 4 családos emberek ha nehezen is de fizetik a költségeket egy olyan ember miatt aki minden nap más ruhát vesz ,kutyát tart aki rendszeresen nem hagyja az ugatásával aludni az éjszakából hazajövő dolgozóka.Semmiféle közösségi munkából nem veszi ki a részét még arra is lusta,hogy az ajtaja elött összetakarítson,dohányzik.Hová jutottunk ?Talán amikor ezeket a képeket leközlik azt kéne elöbb megvizsgálni,hogyan jutottak esetleg saját hibájukból ebbe a helyzetbe.nem hiszem,hogy azt az embert aki semmit sem tesz saját sorsa alakításáért másik 14 embernek kellene eltartani.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Mi is most ilyen Károsultak vagyunk Ki akarnak tenni minket.Csak a csodában bízok,

Válasz

Koczka László üzente 12 éve

Tisztelt Váradi úr! Szeretném ha valamilyen elérhetőségi címe lenne, mert nekem is volna egy behajtási ügyem. Egy ügyvéd ügyvédi letétbe helyezett pénzem tulajdonította el. Szeretném a segítségét kérni hátha sikerül. Az összeg 3200000 Ft.
Amennyiben úgy gondolja hogy sikeres lehet az ön segítsége szíveskedjen az alábbi telefon számon felhívni.
Koczka László
Tel: 06/30-760-11-23
Üdvözlettel, Előre is köszönöm

Válasz

Váradi László üzente 13 éve

Nos Paróczai Ferenc és Paróczai Ferenczné tisztességes és jól képzett szakemberek, aki az ellenkezőjét állítja hazudik.
Egyébként egy hozzátartozóm is adósuk de maximális tájékoztatás mellett, a törvények maradéktalan betartásával látják el a jogszabályokban rögzített kötelezettségüket.
A végrehajtót nem kell szeretni én például követelések törvényes behajtásával foglalkozom és engem sem szeretnek, édesanyám is sokat csuklik.
De amikor a megbízó vagy a végrehajtást kérő pénzét hajtjuk be akkor szeretnek, hát hogy is van ez?
De kérdem én mi lenne, ha ezek az emberek nem tartatnák be azokat a törvényeket, amelyek mindenkire vonatkoznak.
Mikor érti már meg a társadalom, hogy ebben az országban nem csak jogok vannak, hanem kötelezettségek is?
Felelősöket keresnek, ha a rendőrség tömeget oszlat vagy a végrehajtó intézkedik?
Akkor hol vannak a nagyhangúak, amikor autókat és kukákat gyújtanak fel?
Amikor jogerős ítéletet a törvény erejénél fogva kell kikényszeríteni?

Hát kérem ezért van szükség a határozott fellépésű végrehajtókra és persze az adós számára sokszor kellemetlen szankciókra.

Váradi László sk.

Válasz